Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NITEforce Digital Feeder

20.465 Ft + ÁFA ( 25.990 Ft )
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Niteforce
Szállítási díj: 1.800 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: hl003188
Várható szállítás: 2024. augusztus 01.

Leírás

A NITEforce automata etető egy teljesen automatizálható takarmányszóró a vad etetéséhez. 3 rögzítőcsavarral szinte bármilyen tartály (20L - 120L) aljára rögzíthető. Kompakt és gazdaságos, sokoldalú beállítási funkciókkal.

Programozható etetési idők (1-6 alkalommal)
A beépített digitális időzítő egység biztosítja, hogy a készülék a kívánt időpontban automatikusan elinduljon, és szükség esetén naponta akár 6 alkalommal szórja szét az etető anyagot.

Állítható területi lefedettség (3 teljesítményszint)
Az etető szóró távolsága az állítható motorfordulatszám segítségével állítható: 50%-os teljesítmény, 75%-os teljesítmény vagy 100%-os teljesítmény. Ezzel a funkcióval pontosan beállítható a dobási ív hossza a különböző környezeti igényeknek megfelelően.

Programozható időtartam (1mp - 60mp)
Lehetőség van az adag mértékének beállítására az adagolás időtartamának beállításával: 1 - 60 mp között. A funkció akkor hasznos, ha a készüléket különböző méretű állatok etetésére használjuk.

A NITEforce digitális etető hosszú ideig működik 4 db 1,5V-os alkáli elemmel. Az etetőgép nagy teljesítményű motorral van felszerelve, amelyet egy digitális időzítő egység vezérel. Az etető dobója erős, rozsdamentes alumíniumból készült. A dobó dupla ajkú szemnyílása egyenletesen szórja szét a takarmányt a környezetben.

átmérő: 145mm, magasság:110mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.