Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DDoptics Pirschler 10x45 Gen 3

184.173 Ft + ÁFA ( 233.900 Ft )
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: DD Optics
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: hl001129
Várható szállítás: 2024. június 20.

Leírás

DDoptics Pirschler 10x45 Gen 3DDoptics Pirschler 10x45 Gen 3

Megérkezett a Pirschler széria várva várt kis változata. A Pirschler széria távcsövei kis méretükkel és tömegükkel (910g) kifejezetten éjszakai-szürkületi használatra lettek kifejlesztve.

Ezekben a távcsövekben Abbe-König prizmákat és nagyobb átmérőjű lencséket használtak. A nagyobb lencse, az Abbe-König prizmák és kiváló minőségű többrétegű bevonat kombinációja teszik lehetővé, hogy a távcső lényegesen jobban teljesítsen szürkületben, vagy éjszaka, mint a 42 mm-es lencseátmérőjű konkurens modellek.


A legmodernebb anyagok és gyártási technikák miatt az optika ütésálló, könnyű és rendkívül könnyen használható. Ez azt jelenti, hogy a „Pirschler” 8 / 10x45 keresőtávcső nemcsak minden alkalmazási területre alkalmas, hanem ideális gyermek és női kéz számára is. Az új "Pirschler" távcső (az állvány csatlakozás burkolata és megerősítés kivételével) egy gramm műanyagot nem tartalmaz sem a tubuson, sem a kopásnak kitett részeken. A test és a híd ultrakemény, de rendkívül könnyű magnéziumötvözetből készül, amelyet a repülőgépgyártásban használnak és a távcsövet szinte törhetetlenné teszik. Az okulár dioptria állítása (tartomány +/- 4) a jobb funkcionalitás miatt már nem a fókuszállító keréken, hanem a jobb betekintőn található. Mindezek a kezelőelemek - dioptria, okulár, fókuszálás - duralumíniumból készülnek, ezért garanciát jelentenek a hosszú távú használatra. Az úgynevezett "Best Grip" megerősítés a test külső részén megakadályozza a kezek csúszását.


A „Pirschler 10x45” távcsövek esetében a kép fényereje első betekintésre szó szerint megragadja a tekintetet. A rendkívül nagy fényáteresztés képezi az alapját a nagy kontrasztú és ragyogó kép reprodukciójának, borotvaéles kontúrokkal - még alkonyatkor is. Éjszaka is kiderül, hogy a „Pirschler 10x45” hűséges társa a vadászoknak. A bonyolult DDlucid bevonattal ellátott CT üveg és a kiváló minőségű Abbe-König prizmák felelősek a világos és tiszta képminőségért. A fényszóródás nagyon alacsony.

A "Pirschler" távcsöveket kifinomult ergonómiai kialakításuk miatt nagyon kényelmes kézben tartani. A távcső külső oldalán úgynevezett „Best Grip” megerősítés megakadályozza a kezek csúszását. Az egy kézzel fogható, biztonságos és stabil tartás kesztyűben is lehetséges, köszönhetően az ergonomikus markolatú nyitott hídnak. A "Raindefender Nano" bevonat biztosítja a víztaszító lótusz hatást, a távcső teljesen vízálló. Az okulárok a tökéletes betekintési távolság érdekében 3 helyzetben rögzíthetőek. Ez azt jelenti, hogy azok is, akik szemüveget viselnek, korlátok nélkül használhatják a széles látómezőt (110 m). 

A "Raindefender Nano" bevonat biztosítja a víztaszító lótusz hatást, maguk a távcsövek teljesen vízállóak 1 méterig meleg, vagy hideg vízben.

A Smart Focus előnyös szürkületben vagy éjszaka: Ezzel a technológiával a ,,Pirschler" széria megszünteti az újrafókuszálással járó kellemetlenségeket. Miután egy 100 méterre lévő objektumra fókuszált, az optika állandó újrafókuszálás nélkül automatikusan beállítja magát 50 m-től végtelenig.

110 méteres látómező egyértelmű előnyöket kínál, biztosítja a vadak gyorsabb megtalálását vagy észrevételét.

Az állítható híd masszív, és holtjáték nélkül működik. A szemkagyló mechanizmusának minősége, amely az előző modellhez képest jelentősen javult, a gondosan tervezett ellenállások és visszajelzések (haptikus ellenállás) egyértelműen, intuitívan érzékelhetőek a megfelelő reteszelés révén (nincs zörgés, nincs játék, nincs véletlenszerű beállítás). 

Jellemzők:

 • Zöld test
 • ABBE KÖNIG prizmák
 • ütésálló magnézium (Mg) fémtest
 • Mindössze 910 g
 • Szemlencsék és szemkagylók fémből
 • Fókuszállító kerék és külön dioptria fémből
 • Teljesen új optika CT üveggel
 • HD felbontás 3,4 "
 • 110 m látómező a kényelmes megtekintés érdekében
 • Állítható szemtávolság 57-79 mm
 • Teljes hossz: 172 mm / max. szélesség: 140 mm
 • Best grip design koncepció a csúszásmentesség érdekében
 • Vízállóság 1 m-ig
 • Raindefender Nano - Lotus bevonat

A DDoptics 30 év gyártói garanciát vállal a távcsőre.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.