Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CIB Bank bankkártyás fizetés

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak, mely természetesen más, akár külföldi bankok által kibocsájtott bankkártyákat/hitelkártyákat is elfogad.

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard / Maestro, a VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

CIB Bank elfogadott bankkártyák

További tájékoztatást a bankkártyás fizetésről ide kattintva olvashat >>>

Kártyás fizetés esetén a megrendelés házhozszállítását a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg. A kártyás fizetés a CIB Bank biztonságos szerverén keresztül történik, a CIB bank fizetési oldalán, mely automatikusan jelenik meg a megrendelés jóváhagyását követően. A szükséges bankkártya adatok bevitele után a Fizetés gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről a rendszer visszaigazolást küld, majd visszairányítja a megrendelőt a webáruházba, ahol a fizetésről szintén visszaigazolást kap. Amennyiben a CIB Bank a bankkártyás fizetést valamilyen okból visszautasítja, a megrendelő a rendelést a visszaigazoló emailben található linken keresztül is befizetheti.

Kérdések és válaszok, GYFK az internetes kártyás fizetésről ide kattintva találhatók>>> 

A CIB Bank honlapját a bank logójára kattintva érheti el:     CIB Bank