Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zeiss Victory HT 8x54 T*

848.819 Ft + ÁFA ( 1.078.000 Ft )
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Zeiss
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: hl000158
Várható szállítás: 2024. június 20.

Leírás

ZEISS VICTORY HT 8x54
A világ legélesebb képet adó keresőtávcsöve

A VICTORY HT keresőtávcsövekkel a ZEISS újraírja a vadászati keresőtávcsövekre vonatkozó mércéket. A világ legélesebb képet adó keresőtávcsövei kompaktak, könnyű súlyúak és tökéletes ergonómiát mutatnak. A lesvadászatra használt, Classic 56-os modelleket nem lehet összehasonlítani ezekkel a super-prémium kategóriájú modellekkel,melyek kategóriájukban egyedülállóak.
ZEISS VICTORY HT 8 x 54
A 8x54 modell a megfigyelt terület tökéletes áttekintését és magas kontrasztú képet nyújt. A 8x nagyítás széles látómezőt és hosszabb idejű megfigyelést tesz lehetővé, vitathatatlanul élesebb és stabilabb képpel, mint valaha.

- Maximális élesség a hosszabb idejű megfigyeléshez: SCHOTT High Transmission (HT) lencsék, ZEISS T* többrétegű lencsebevonat és Abbe-König prizmarendszer

- Kompakt forma és könnyű súly az 50-es modellek méreteivel, de nagyobb teljesítménnyel, mint bármely 56-os modell

- Relaxált használat, stabilabb kép: komfort-fókusz-koncepció

- Kivételesen ellenálló: duplahidas rendszer

- Maximális részletgazdagság és színhű kép: FL koncepció

- Tiszta kép minden időjárási körülmény között és könnyű tisztítás: LotuTec® lencsebevonat

Az új HT X54 keresőtávcsövek a ZEISS legélesebb képet adó, legkompaktabb, legergonómikusabb és legnagyobb teljesítményt adó keresőtávcsövei. Olyan könnyűek és kompaktak, mint egy 50-es modell, de képük élesebb, mint bármely a piacon létező 56-os modellé.
Az új és egyedi lencseátmérőnek köszönhetően a VICTORY HT 54 keresőtávcsövek súlya 20%-al kevesebb, míg képük élesebb, mint valaha-a forradalmi HT koncepciónak köszönhetően. Fényáteresztő képessége több, mint 95% az innovatív HT optikai koncepció és a SCHOTT lencsék által.
Ezek a technológiai mesterművek ZEISS T* többrétegű lencsebevonattal és Abbe-König prizmarendszerrel rendelkeznek. A ZEISS új mércéket álltott fel a keresőtávcsövek alapvető tulajdonsága; az élesség területén. A több mint 95 %-os fényáteresztő képességgel a ZEISS 8x42 és 10x42 VICTORY HT keresőtávcsövek történelmet írtak. A ZEISS folytatja ezt a sikertörténetet és bevezeti a világ legélesebb és legkontrasztosabb képet adó keresőtávcsöveit, a VICTORY HT x54 KERESŐTÁVCSÖVEKET.

A több, mint 95%-os fényáteresztő képesség egy másik szempontból is forradalmi: a nehéz, csak lesvadászatra alkalmas keresőtávcsövek már a múlté. A ZEISS a VICTORY HT 54 keresőtávcső esetében szándékosan kerülte az 56 mm-es lencséket annak érdekében, hogy még kompaktabb és könnyű súlyú modellt alkosson az 50-es méretű keresőtávcsövek méretében. Ez teljesen új lehetőségek előtt nyitja meg a kapukat. A kompakt és könnyű súlyú, nagy teljesítményű VICTORY HT 54 modellek kiválóan alkalmasak cserkelésre is. Az FL koncepciónak köszönhetően a részletek élesek, a jól bevált LotuTec® lencsebevonat akár esőben, akár hóban is tiszta látási körülményeket biztosít.
A HT keresőtávcsövek kiemelkedő ergonómiai tulajdonságaa azonban nem csak a kompakt konstrukciónak és könnyű súlynak köszönhető: az innovatív Komfort- Fókusz Koncepció egyrészt a világ legélesebb képet adó távcsöveivé, másrészt a legergonómikusabb modellekké teszi ezeket a keresőtávcsöveket. A jelentősen nagyobb fókuszállító a híd elejére került, mellyel könnyű és kivételesen precíz a mutatóujjunkkal való állítás. A ZEISS VICTORY HT keresőtávcsövek ergonómiailag tökéletes felépítése a keresőtávcső biztos, széles fogását teszi lehetővé, ezzel is maximalizálva a kép stabilitását, akár még kesztyűt viselve is.
A legújabb fejlesztésű anyagok jellemzik az 54 HT modelleket. A kivételesen ellenálló, könnyű magnéziumból készült duplahidas rendszer maximális mechanikai precizitást és élettartamot garantál,akár mostoha körülmények közt használva is.

ZEISS VICTORY HT 8 x 54
Nagyítás 8
Objektív átmérő (mm) 54
Kilépő pupilla átmérője (mm) 6.7
Szürkületi érték 20.7
Látómező (m/1000m) 130
Szubjektív látószög (°) 60
Közeli fókusztávolság (m) 3.5
Dioptria állíthatósága (D) +/- 3
Szemtávolság (mm) 16
Pupillatávolság (PD) (mm) 58 - 76
Lencsetípus FL/HT
Prizmarendszer Abbe-König
Lencsebevonat LotuTec®/ T*
Nitrogéntöltet igen
Vízállóság (mbar) 500
Működési hőmérséklet (°C) -30/+63
Hosszúság (mm) 193
Szélesség 65 mm-es szemtávnál (mm) 142
Súly (g) 1,035
Garancia 10 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.