Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zeiss Victory V8 1.1-8x24 T* 60-as vil.p. hajtástávcső

968.504 Ft + ÁFA ( 1.230.000 Ft )
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Zeiss
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: hl002438
Várható szállítás: 2024. május 30.

Leírás

VICTORY V8 1.1-8x24 T* 

ZEISS Victory V8 1.1-8x30

Extra nagy látómező

Gyorsan célba érve, középen középre állított irányzékkal – a szem és az okulár (okulár) közötti távolság döntő jelentőségű. A nagy, „felhasználóbarát” szemdoboz lehetővé teszi a célpont gyors és egyszerű megszerzését, nagyobb sikerarányt biztosítva dinamikus vadászati ​​helyzetekben.

1.1 Nagyítás

Az 1,1-es nagyítás megfelel a természetes emberi látásnak. A vadász ezért kényelmesen használhatja mindkét szemét – a teljes tudatosság érdekében – célzáskor. A vadász átfogó képe a távcsőben és azon kívül teljes, tiszta és vizuálisan kiegyensúlyozott képjellemzőket szemléltet. Ez gyors és ideális környezeti áttekintést tesz lehetővé, ami sokkal gyorsabb célelérést eredményez.

szakasz-legfinomabb-világított-pont

A világ legjobb megvilágított pontja

A ZEISS céltávcsövek pontosságának titka az ultrafinom megvilágítású pontjuk és a rendkívül alacsony céltávolság. Az emberi hajszál vastagságának csak töredékével a száloptikai rendszer biztosítja a világ legfinomabb megvilágított pontját – a 3,3 milliméteres céllefedettség 100 méteren a lélegzetelállító eredmény (V8 és V6 @20x). Tiszta precizitás a legkisebb célokhoz és a legnagyobb távolságokhoz.

Ragyogó képminőség

Az Ultra-FL Concept számos SCHOTT fluorid üvegelemet tartalmaz az abszolút színhűség, fényerő és tisztaság érdekében. Biztosítja a részletek legfinomabb felbontását még a legzordabb körülmények között és a legnagyobb kihívást jelentő környezetben is. 

ZEISS T* Bevonat

A ZEISS T* bevonat a ragyogó, nagy kontrasztú képek garanciája, amelyet mindenekelőtt rossz fényviszonyok között és szürkületben tapasztalhat meg. Mögötte azonban nincs konkrét képlet a rétegek felépítésére. Ehelyett ez egy olyan technológia, amelyet folyamatosan igazítanak az új üveganyagokhoz és követelményekhez, amelyek lencsénként eltérőek.

Tiszta kilátás, bármilyen időjárás is legyen

A természet világában mindig van izgalmas dolog – még nedves időben is. A ZEISS ezért fejlesztette ki a LotuTec®-et. Távcsövek és céltávcsövek lencséinek bevonata, amely tiszta és akadálytalan kilátást tesz lehetővé minden időjárási körülmény között.

szakasz-legfinomabb-világított-pont

Stabil és lövésálló

A ZEISS V8, a ZEISS Victory HT, a ZEISS Conquest V6 és a ZEISS Conquest V4 céltávcsövek mind ideálisak a "clip-on" tartozékokkal való használatra.

Tudj meg többet

Többfunkciós gomb

A többfunkciós világításvezérlő gomb a legfejlettebb irányzékos megvilágítási rendszer a piacon. Gyorsan, hangtalanul és intuitív módon kezelhető még kesztyűben is. A világítás automatikusan kikapcsol, amint letette a fegyvert. Amint megcélozza, újra aktiválódik, ez a funkció időt és energiát takarít meg – és azonnali és tökéletes célzási megoldást biztosít bármilyen fényviszonyok között.

A legsokoldalúbb céltávcső

A maximális zoom tartomány, a legfényesebb optika és az optimális könnyű használhatóság kombinációja a ZEISS V8-at a végső, univerzális céltávcsővé teszi minden távolságra és helyzetre – legyen szó hajtóvadászatról, üldözésről, magas ülésen való vadászatról vagy hosszú lövöldözésről. hatótávolság. Bármi is legyen a vadászat, a ZEISS V8 – a cég legjobb szuperzoom-távcsője – gyors reakciókat és maximális rugalmasságot tesz lehetővé. Úgy tervezték, hogy maximális vadászati ​​sikert biztosítson.

 

Magabiztosság a legnehezebb körülmények között is.

 

Korrózió

Kemény héj, kemény mag

Amikor vadászni indul, optikája gyakran ki van téve agresszív folyadékoknak, például kézi izzadságnak és kozmetikumoknak. De a kiváló minőségű tömítésnek köszönhetően ezeknek nincs esélyük a ZEISS optikával szemben.

24 óra sópermetben

Órákig tartó várakozás a szakadatlan zuhogó esőben hajtott vadászaton, vagy az optika szükséges tisztítása vizespalackkal – a ZEISS vadászoptikát úgy tervezték, hogy használható legyen, és még akkor is vízálló maradjon, ha a dolgok durvábbak.

Vízszigetelés merülési teszt

Tesztjeink folyamatos esőt és az optika teljes vízbe merítését szimulálják, biztosítva, hogy minden ZEISS optika teljesen vízálló legyen.

 

Folyamatos sokkok

Kitartóan mozgékony

Egyenetlen erdei és vidéki utakon való vezetés fegyverrel a csomagtartóban vagy gyalogos navigáció egyenetlen terepen – az ütések és ütések a vadászat szokásos velejárói. Tehát még jobb, ha az optika elő van készítve*

*A céloptikát érő véletlen ütések vagy ütések után próbalövést javasolt.

Folyamatos sokkolás 90 percig

Másfél órás folyamatos, különböző irányú rezgés után is változatlan marad az optika csoportja.

 

Hőfok

A Szaharától az Északi-sarkvidékig

A kunyhó melegétől a kinti csípős hidegig, vagy órákig a tűző napon – a ZEISS vadászoptikája megbízhatóan működik szélsőséges éghajlati viszonyok között is.

Hőmérséklet-sokk

Mélyfagyasztás -40°C-ig és hőmérsékleti sokkok -25°C és 50°C között kevesebb mint 5 perc alatt. A klímakamrában a ZEISS optikát az anyag határáig tesztelik.

 

Korrózió

Teljesítmény

Nagyítás

1,1 – 8 ×

Hatékony lencseátmérő

10,6 – 24 mm

Fényáteresztés

92%

Kilépési pupilla átmérője

9,9 – 3,1 mm

Alkonyat faktor

3,4 – 13,9

Látómező 100 m-en (yds)

39,6–5,4 m (119–16 láb)

Objektív látószög

22,2° – 3°

Dioptria beállítási tartomány

− 3,5 | + 2 dpt

A szem megkönnyebbülése

92 mm (3,6 hüvelyk)

Parallax beállítás

100 m (109 yard)

Függőleges beállítási tartomány 100 m-en

500 cm

Oldalirányú beállítási tartomány 100 m-en

320 cm

Kattintásonkénti beállítás 100 m-en

1 cm

Középső cső átmérője

30 mm

A szemlencse cső átmérője

46 mm

Objektív csőátmérő

30 mm

Jellemzők

LotuTec | Nitrogénnel töltött

+ | +

Vízállóság

400 mbar

Fizikai

Üzemi hőmérséklet

− 25°C | +50°C (−13°F | +122°F)

Hossz

283 mm (11,1 hüvelyk)

Súly (belső sín nélkül)

550 g (19,4 uncia)

Súly (belső sínnel)

590 g (20,8 uncia)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.