Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Delta Titanium 4-24x50 HD ballisztikai torony, MIL-dot szk.

299.213 Ft + ÁFA ( 380.000 Ft )
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Delta Japán
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: hl002743
Várható szállítás: 2024. május 30.

Leírás

Delta Titanium 4-24x50 HD cserélhető Ballisztikus toronnyal

6x-os nagyítástartomány, széles látószögű HD optika, felszerelhető/cserélhető ballisztikus torony, MIL és MOA rendszerű változat is, 4A SB vagy Mildot sz10

álkeresztek, tűpont világítópont.
 

Sokoldalú céltávcső, mely alkalmas vadászati, és sportcélra is. A 4-24x közötti nagyítás a legtöbb felhasználást kielégíti, 4x-es nagyításon még nagy látómező, 24-esen pedig a több száz méterre levő távolabbi célpontok is szépen látszanak. A kiváló minőségű HD optika biztosítja az éles, kontrasztos leképzést még a legnagyobb nagyításon is.

Kétféle, 4A SB és Di MD (Mildot) szálkereszttel kapható. A 4A SB egy ballisztikával kiegészített német 4A szálkereszt, mely alkalmas hagyományos lesvadászatra, viszont az alsó vonások távoli lövéseknél segítenek a célpont áthelyezésében.

A világítópont profi megvilágítást kapott, mérete tűszúrásnyi (nem takar ki semmit), fényereje széles skálán szabályozható. Nappali használathoz is elég erős, de még a legsötétebb éjszakákon is kellően levehető a fénye. A világítópont fénye nem ködöl be a látótérbe, nem zavar.

A Titanium 4-24x50 HD itt felsorolt változatai a hagyományos tornyok mellett (melyet kupakok védenek) tartalmaznak külön cserélhető nyitott ballisztikus változatot is, mely igény szerint pár perc alatt átszerelhető. A tornyok és a ballisztika elérhető milliméteres (1 klikk = 0,1cm), és MOA rendszerben is. Az állítási tartomány 34 MIL (vagy 100 MOA) mindkét irányban.

10 év garancia

Specifikációk:
Delta Titanium 4-24x50 HD cserélhető Ballisztikus toronnyal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.