Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

InfiRay Affo AP09R+ hőkamera

184.961 Ft + ÁFA ( 234.900 Ft )
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: InfiRay
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: hl003053
Várható szállítás: 2024. augusztus 01.

Leírás

A tökéletes belépő, az új Affo R+

Az életben léteznek láthatatlan ráncfelvarrások, melyekkel egy gyártó kipiálja a kötelező köröket. Ami az Affo megújulását indokolja, az az elképesztő mértékben javított kép. Az új R+ széria minden tagja valóban egyszerű, gyönyörű képpel rendelkezik és azonnal leveszi a lábáról a felhasználót.

Az AFFO R+ sorozat szélesvásznú 640x400-as OLED kijelzője (lényegesen nagyobb fizikailag, mint a régebbi 720x540 LCOS kijelzők) és az új Reality+ képfeldolgozó szoftver olyan, mintha egyből két-három generációt fejlődött volna. A mesterséges intelligencia itt jó helyen képviselteti magát. Kiváló, informatív jelenteket közöl, felerősíti szükséges részleteket, takarja a lényegtelent és a képzajt, kiemeli a valódi témát, növeli a dinamika tartományt és jó érzéssel beállítve emeli a kontrasztot. Így sokkal realisztikusabb az élmény, kontrasztosabb a téma, egészségesen elmosottabb a háttér, mégis markánsabb az eltérő hőmérsékletek megjelenítése. Egyszerűen jó belenézni, mint amikor az ember sok keresőtávcső kipróbálása után egyszerre megtalálja azt a látványt, amit keres, vagy elvár egy ilyen készüléktől. Mindezt a lehető legjobb felismerés és beazonosíthatóság, a dinamukus jelenetek és a hatékony követés érdekében. Nem mellesleg ez a technika gyorsabb A készülék emellett továbbra is praktikus funkciókat kínál, beleértve a stadiometrikus távolságmérőt és a kép-a-képben funkciót. 

Az Affo sorozat az X-Eye sorozat jogutódjaként jelent meg. Az Affo R+ ezt az iskolát követi kifejezetten a lényegi dolgokra koncentrálva, amelyekre valóban szükség van a belépő szinttől a középkategóriáig. AP09R Plus hőkamera sokkal tisztább és részletgazdagabb képpel, világosabb és részletesebb látómezővel és továbbfejlesztett legmelegebb pont követéssel rendelkezik. Az AP09R+ a szórók királya lesz. Kiváló látómezőt nyújt kis alapnagyítás mellett a kis fókusztávolságnak és a 256x192 pixeles érzékelőnek köszönhetően. Nagy vad esetén kiváló belépő szintű kamera. Maximum 2-szeres digitális nagyítással rendelkezik. (kb. 2,6x)  A beépített 8 GB-os belső memória lehetővé teszi a kívánt pillanatok rögzítését fotón és videón, míg a Wifi modul segítségével okostelefonhoz vagy táblagéphez csatlakozhatunk, videót streamelhetünk vagy fájlokat küldhetünk át közvetlenül az eszközről, valamint frissíthetjük a hőkamera operációs rendszerét. A letölthető alkalmazás neve InfiRay Outdoor.

5 színpalettával ellátott a hőkamera, a normál „fehér”, „fekete”, „vörös” és „színes” mellett kifejlesztettük a „meleg test kiemelés” palettát. Ezt kiválasztva a felhasználók könnyen megtalálhatják a célpontot a háttér és a cél közötti nagy kontraszt révén. Automatikusan nyomon követheti a látómező legmelegebb pontját, ezáltal a célpont észlelése még gyorsabbá válik.

A tartós, merev műanyag lencsesapka nagyobb keménységgel és ütésállósággal rendelkezik, a szigetelésnek köszönhetően pedig korlátozottan vízálló.

Az AP09R+ 25 Hz képfrissítéssel rendelkezik, ennek köszönhetően az energiafogyasztása elenyésző, ami hozzásegíti akár a 9,5 órás üzemidőhöz is. A standby mód továbbra is megbízhatóan és gyorsan működik.

A kamera erőssége azonban valóban az a meggyőző erő, amivel szinte azonnal otthonosan kezeljük minden körülmények között.

ADATOK

- :

Beérkezés alatt

Hőszenzor:

256x192 12μm

Kijelző:

640 x 400 OLED

Nagyítás tartomány (x):

1,3 – 2,6

Objektív:

9 mm gyújtótávolság

Vízszintes látószög (°) :

19.4

Használati útmutató :

Kattints

Adattárolás:

8 GB belső memória

Alap nagyítás (x):

1,3

Betekintési távolság:

20 mm

Csatlakozók:

USB-C

Digitális zoom:

1x ; 2x

Dioptria kompenzáció:

-7 - +2

Egyéb tulajdonságok:

WI-FI, fénykép és video rögzítés

Energiaellátás:

Beépített li-ion akku 3600 mAh

Észlelési távolság :

Észlelés (m) emberalak: 460

Gyártó :

InfiRay

Gyártó által vállalt garancia:

3 év általános garancia a készülékre, 10 év a szenzorra, 2 év az akkumulátorra

Hőkamera felépítés:

Egyszemes kereső

Képfrissítés:

25Hz

Kilépő pupilla:

5 mm

Látószög:

19.4×12.2°

Méretek:

160×60×60 mm

Működési / tárolási hőmérséklet:

-20-+50℃ / -

Szenzor:

256x192 pixel, 12 μm pixelméret, NETD <= 40 mK

Szín:

szürke

Tartozékok:

Nyakpánt és csuklópánt; USB kábel; táska; tisztítókendő

Tömeg (g):

340

Üzemidő:

akár 9.5 óra

Vízállóság:

IP67

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.