Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

InfiRAY Tube TL35 SE hőkamera céltávcső

849.900 Ft (669.213 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: InfiRay
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Cikkszám: hl002811
Várható szállítás: 2024. február 28.

Leírás

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Megérkezett a Tube TL SE kompakt hőkamera céltávcső!

A vadonatúj Tube TL SE hőkamera céltávcső családot a klasszikus és kompakt formák kedvelői számára tervezték. Ergonomikus, elegáns és időtálló formaterve és kitűnő képminősége rendkívül hatékony eszközzé teszi mind a nappali, mind az éjszakai megfigyelések során. A rendkívül érzékeny szenzor még esős és ködös időjárás esetén is látványos megjelenítést biztosít.

Páratlan képminőség

Az új fejlesztésű és folyamatosan fejlesztett 384x288 felbontású és 12 µm pixel méretű Vox hűtetlen mikrobolométer érzékelő mindig tűéles képet garantál, a hőérzékenysége pedig immáron 25 mK-es, ami tényleg a legjobbak közé emeli. A hasonló kategóriájú konkurenciához képest lényegesen nagyobb pixelszámmal rendelkező készülék szemmel láthatóan részletesebb képpel került a piacra. Az új szoftver lehetővé teszi a kép finomítását, amely még nagy nagyítási fokozatokon is kifejezetten szép látványt biztosít. A mérnökök szinte teljesen el tudták tüntetni a digitális nagyítás során jelentkező pixelesedést. Az InfiRay kiemelt figyelemmel készítette 25,4 mm-es tubusátmérővel gyártott tradicionális, kompakt céltávcsövét. Függetlenül a külső időjárási körülményektől a Tube SE tartós, teljesen alumínium háza, 50 Hz-es frissítése és a szenzor nagy felbontása lehetővé teszi, hogy a fókusztárcsa használatával csalódás mentes, mozgalmas képi világ táruljon a felhasználó elé, mely professzionális és egyben élménydús megfigyelést garantál a legigényesebb vadászok számára.

A kontraszt állítás automatikus, az InfiRay szenzor kivételes kontraszttal és rendkívüli részletességgel segíti a felhasználót, hogy az igazán fontos információk jussanak el hozzá. Az 1536 x 1080 pixeles AMOLED kijelző méret jelenleg a legjobbak között van. A tökéletes jelenetmód beállítása 4 előre elmentett profil segítségével gyorsmenüből kezelhető.

A részletek minél alaposabb megfigyelése a beépített PIP (kép a képben) funkció segítségével tovább fokozható akár célra tartás közben is emelt nagyítási fokozaton, miközben a képernyő többi részén a jobb eligazodás érdekében az eredeti területet tarthatja szemmel a felhasználó. A beépített 5 féle színmód meggyőzően informál a legkülönbözőbb élethelyzetekben és látási viszonyok között is.

A TL35 SE 35 mm-es fókusztávolságú objektívje és kis, 12 µm pixelméretű csúcskategóriás szenzora révén egy emberalakot akár 1800 m-es távolságból is képes észlelniAz optikai nagyítás 3-szoros, ami a 3-szoros digitális nagyítás révén folyamatos, finom fokozatokban 9-szeresig növelhető - a legáltalánosabban használt nagyítási értékeket kínálva. 

Könnyebb kivitel

A TUBE SE mindössze 720 gramm, ami 28%-kal kevesebb, mint egy átlagos 1000 grammos hőkamera céltávcső.

Felhasználóbarát kezelőfelület

A Tube SE kompakt hőkamera céltávcső megalkotásának kezdő lépéseinél a mérnökök az egyszerű és gyors kezelhetőséget tűzték ki célul. Teljes mértékben ikonos menürendszer, könnyen értelmezhető piktogramok, a legördülő menük esetében pedig átlátszóság segíti a felhasználót, hogy a terület szemmel tartása ne ütközzön akadályba a beállítások módosítása során sem. A nagyításért a tubus nyakán lévő, gumírozott alapanyagú forgótárcsa felel, ami így a nappali céltávcsövekével egyenértékű, intuitív használatot garantál. A tornyon lévő forgótárcsa a menüt hívja be és az abban való navigálásra szolgál.

A TUBE SE olyan zoomgyűrűt alkalmaz a nagyítás beállításához, amely összhangban van a nappali távcsőnél megszokott felhasználással.

Egy gomb, ami a funkciók több mint 90%-át vezérli, ezáltal a kezelés leegyszerűsödik, és még kényelmesebb éjszakai használatot biztosít.

A Tube TL35 SE kiváló nagyítási tartományt, mozgás szenzort, digitális iránytűt, WiFi képmegosztást, és 32 GB belső memóriája mellett akár 40.000 db fotó-, vagy videórögzítési opciót is kínál. A rögzített képek és videók egységesen 768x576 pixel felbontásúak, így végre valódi, látványos információval szolgálnak. Mindez ott válik lényegesen egyszerűbbé, hogy végtelenül egyszerűen és gyorsan férhetünk hozzá számítógépen keresztül, USB-C kábel segítségével az adatokhoz. A kábel töltőként és adatkapcsolati kábelként egyaránt szolgál.

Magas fokú ellenállóképesség

A minőségi, tradicionális kialakítás még a legmegrögzöttebb ellenzőket is meggyőzi. A masszív ház két akkumulátornak biztosít vízálló helyet. Egy készülékházba épített akkumulátor segítségével akár 11 óra üzemidő is elérhető.

Ultra tiszta üzemmód

A menürendszerből elérhető "Ultraclear" mód segítségével a céltávcső az előnytelen látási viszonyok, mint pl. sűrű köd, vagy eső közbeni tájékozódást segíti elő az érzékenység növelésével és a legapróbb részletek kiemelésével.

Opcionális lézeres távmérő modul

A külön megvásárolható ILR-1200-1 Bluetooth-os, lézeres távolságmérő modul segítségével a TUBE SE képes megjeleníteni a távolságot a képernyőn.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

ADATOK

Céltávcső frontlencse átmérő:

35 mm

Hőszenzor:

384x288 12µm

Kijelző:

1536x1080 AMOLED

Középtubus átmérő (mm):

25,4

Nagyítás tartomány (x):

3,0 – 9,0

Objektív:

35 mm fókusztávolság

Vízszintes látószög (°) :

7.5

Adat tárolás:

32 GB beépített memória

Alap nagyítás (x):

3,0

Betekintési távolság:

50 mm

Céltávcső nagyítás tartomány:

3.0 - 9.0x

Csatlakozók:

USB-C töltő és adatkapcsolat

Digitális zoom:

-

Dioptria kompenzáció:

-5 - +4 dpt

Egyéb tulajdonságok:

Beépített fénykép rögzítő és videó felvevő (24 óra videó, vagy 20.000 fénykép)
Video kimenet
WiFi - a látott kép mobil eszközre is kivetíthető

Energiaellátás:

beépített, tölthető akku 3350 mAh

Észlelési távolság :

emberalak (1.7 x 0.5 m): 1800 m

Gyártó :

InfiRay

Gyártó által vállalt garancia:

3 év, az akkumulátorra 1 év

Képfrissítés:

50 Hz

Kijelző szín üzemmódok:

négy féle

Látószög:

7.5°x 5.3°

Lövésállóság:

6000 J

Szenzor:

384x288 pixel, hűtetlen Vox mikrobolométer, 12 µm pixelméret; NETD: <= 40 mK

Szín:

fekete

Tömeg (g):

720

Üzemidő:

akár 11 óra

VIDEÓK

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.