Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Leica Calonox Sight SE hőkamera előtét

897.638 Ft + ÁFA ( 1.140.000 Ft )
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Leica
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: hl002798
Várható szállítás: 2024. augusztus 01.

Leírás

Rendkívüli precizitás

Pontos észlelés, pontos lövés.

Hőkamera előtétként a Leica Calonox Sight SE ideális nappali céltávcsővön történő használatra, ezért 1x-es alapnagyítással készül. A Calonox Sight változatból átemelték a legszükségesebbeket, így alapvetően csak a Bluetooth és a - keresőként történő használathoz szükséges - betekintő okulár hiányzik a szettből. Egy darabból álló készülékházának köszönhetően a Calonox Sight SE kiemelkedő megbízhatóságot és következetesen pontos lövést garantál többszöri fel- és leszerelés után is.

Kiváló képminőség a Leica kép optimalizálással (LIO™)

Egyedülállóan éles, részletgazdag, nagy kontrasztú képek

A Leica a Calonox-al elérte mindazt, amit csak egy évtizedek óta regnáló kompromisszummentes fotós gyártó elérhet. Inkább húzták a bevezetést, de a német mérnökök minden szempontból meg akartak felelni a saját maguk által állított elvárásoknak, ami a képminőséget illeti. A kiváló szenzor, a világ legjobbjai közt jegyzett érzékelő beépítése csak a kezdet volt. Szoftveresen olyan mércét állít fel az új képalkotó technológia, ami nem egyszerűen információt szolgáltat, hanem élménnyé teszi a megfigyelés minden pillanatát. Legyen szó közeli, vagy nagy távolságú keresésről, a Calonox a (LIO™) technológiával a HDR világát hozza el a hőkamerák világába. Az így létrejött képek információtartalmáról és részletességéről, életteliségéről az alábbi képek ezer szónál többet mondanak.

A beépített akkumulátor az előtét esetében akár 8-11 óra üzemidőt biztosít, és a készülékházban olyan helyet kapott, hogy rendkívüli védettséget élvez hideg, csapadékos, zord időjárási körülmények közepette is. A körültekintő tervezés egy minden szempontból a vadászati igényeket kielégítő hengeres készülékházban nyilvánul meg, alkalmazkodva a mindennapi követelményekhez. A hőkamera előtét rendkívül kézre esik és könnyen használható, a Leica alkalmazásával a három funkciógomb telefonról távvezérelhető.

Kereső funkció és extra nagy látómező

A 42 mm-es fókusztávolságával és 1-szeres alapnagyításával keresőként is használható a mellékelt okulárral. Az alapból céltávcsőhöz igazított kis méretű kijelző ilyenkor menüből átváltható nagyobbra a komfortosabb megfigyelés érdekében. Ilymódon ideális közeli megfigyelésekhez és optimálisan informál a nagyobb távolságok történéseiről is, azonban igazán optimálisan céltávcsövön használható.

Elegáns kialakítás és intuitív kezelés

A lényegre redukálva.

A jól ismert Leica-stílusú, formás termékkialakítás a vadászok igényeihez igazodik. Hengeres formája és könnyű kezelhetősége tökéletesen illeszkedik a vadász felszerelésébe. A felhasználóbarát, intuitív háromgombos menü leegyszerűsített navigációt kínál, amely még kesztyűben is egyszerű és gyors kezelést tesz lehetővé.

OLED kijelző

A legmodernebb technológia.

A nagy teljesítményű, 1024 x 768 pixeles OLED kijelző kényelmes megfigyelést és megbízható azonosítást tesz lehetővé cserkeléskor vagy lesről történő használatkor. 

Rögzítés céltávcsövön

A készülékház a betekintő oldalon a már standardnak számító M52x0,75-ös menettel van felszerelve, így a kereskedelmi forgalomban lévő univerzális szorító adapterekkel (pl. Rusan) rögzíthető a céltávcsöveken. A választásban segítséget a céltávcső fémházának ismeretében a következő linken talál. A frontlencse körüli tubus KÜLSŐ átmérője a mérvadó szorító kengyel választása esetén.

ADATOK

Hőszenzor:

384x288 17µm

Kijelző:

1024x768 OLED, 0.39 coll

Látómező:

15.5m / 100m

Nagyítás tartomány (x):

1 – 1

Objektív:

42 mm fókusztávolság

Vízszintes látószög (°) :

8.9

Használati útmutató :

Kattintson

Adat tárolás:

nincs

Alap nagyítás (x):

1

Csatlakozók:

PAL video out USB-C-n keresztül

Digitális zoom:

-

Egyéb tulajdonságok:

Menet méretek: M52x0.75

Energiaellátás:

beépített Li-Ion akkumulátor

Észlelési távolság :

Észlelési távolság: 2000 m (1.7x0.5 m) 2 pixel;
Felismerési távolság: 700 m (1.7x0.5 m) 6 pixel;
Azonosítási távolság: 350 m (1.7x0.5 m) 12 pixel

Filmfelvétel:

nincs

Gyártó :

Leica

Gyártó által vállalt garancia:

2 év

Hőkamera felépítés:

Egyszemes kereső

Képfrissítés:

50 Hz

Látószög:

8.9° x 6.7°

Méretek:

165 x 65 mm

Nagyítás:

1x

Opcionális tartozékok:

Rusan, vagy Recknagel adapterek

Szenzor:

384x288 pixeles Vox szenzor, 17 µm pixelméret

Szín:

fekete

Tartozékok:

hőkamera előtét, gyöngyvászon tok, töltőkábel, objektív tisztító kendő

Támogatott fénykép felbontások:

-

Támogatott videó felbontások:

-

Tömeg (g):

685

Üzemidő:

8-11 óra

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.