Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sunova Solar - SS-410-54MDH

39.291 Ft + ÁFA ( 49.900 Ft )
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Sunova
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: hl003082
Várható szállítás: 2024. április 25.

Leírás

Sunova Solar - SS-410-54MDH

Az iparágban vezető legalacsonyabb termikus teljesítmény együtthatóval rendelkezik nemcsak a HI-KILO, hanem valamennyi Sunova napelem modul. Az optimalizált elektromos kialakítás és az alacsonyabb üzemi áram a forró pontok csökkentését okozza, ezért is vállal a gyártó hosszabb garanciaidőt a termékekre.

A 100% tripla EL teszt jelentősen csökkenti a modulok rejtett repedési arányát.

A Sunova Solar története

A 2016-ban alapított Sunova Solar egy integrált rendszermegoldás-szolgáltató, amely a globálisan elosztott napelemes termékek kutatás-fejlesztésére és gyártására, valamint fotovillamos erőművek fejlesztésére összpontosít.

A Sunova Solar jelenleg három gyártó gyárat üzemeltet Kínában és Vietnamban, integrált 3 GW kapacitású napelem modulokkal. Ezzel egy időben a SUNOVA saját fióktelepeket vagy irodákat hozott létre Magyarország mellett Németországban, Brazíliában, Lengyelországban, Hollandiában, Ukrajnában, Brazíliában, Mexikóban, Vietnamban és más tengerentúli országokban. Ezenkívül több mint 100 iparágvezető partnere van a világ több mint 20 országában és régiójában. 2021 júniusáig a Sunova Solar közel 2 GW kumulatív modult szállított világszerte.

Minőség

A Sunova kompromisszumok nélküli minőségét és megbízhatóságát számos szigorú teszt eredménye tanúsítja.

Sunova_Solar_410_Wp_adatlap.pdf

Kutatás és fejlesztés

Több tucat nemzetközi elismerés jelzi a minőséget, olyanok is, mint a TÜV, a CAS vagy épp a SEC.

Garancia

A piacon megszokott 12 év helyett 15 év gyártói garanciát vállanak világszerte valamennyi termékükre.

Dizájn

A minőségi tartalom tartós és elegáns megjelenéssel párosul legyen szó hagyományos vagy FULL BLACK panelekről.

Sunova napelem - minőség záloga

A napelemes rendszerek piaca látványos technikai fejlődésen megy keresztül, hiszen szinte hónapról-hónapra jelennek meg napelemek hatékonyságát fokozó technológiai újítások.

A Sunova Solar a legmodernebb automatizált gyártóberendezések, szigorú minőségellenőrzési rendszer alkalmazásával igyekszik megfelelni az ügyfelek magas minőségre és nagy megbízhatóságra vonatkozó elvárásainak. Ügyfeleinknek a legjobb termékeket kínáljuk a legmagasabb minőségi szabványok és szigorú minőség-ellenőrzési eljárások végrehajtása melletti kitartásunk révén. A termékek és az üzleti modellek folyamatos innovációjával ügyfeleinknek termék- és szolgáltatásválasztékot kínálunk az ügyfelek értékének növelése érdekében.

A szigorú minőségellenőrzési rendszer biztosítja a hosszú távú megbízhatóságot. Az átfogó belső minőségellenőrzések megfelelnek (vagy meghaladják) a nemzetközi szabványokat.

Amennyiben kiszállítással szeretné megrendelni, kalkulációt szükséges kérni e-mailben: huntlandwebshop@gmail.com a kívánt típus, mennyiség és céltelepülés megadásával.

Kiszállítási ajánlatunkat e-mailben továbbítjuk Önnek.

A rendelést webáruházunkon keresztül adhatja le a kívánt mennyiségű napelempanelre. A Megjegyzésben kérjük tüntesse fel, hogy kiszállítással kéri.

Napelem rendelés esetén logsztikai okok miatt csak előre fizetéses fizetési mód (online bankkártyás fizetés, előre utalás) választható. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.